Callebautin laadukkaalla belgialaisella suklaalla valmistat upeat makeiset ja käytät helposti myös muussa leivonnassa.
- pakkauksen paino 400g
- resepti N823 maitosuklaa
- sisältää kaakaota vähintään 33,6%
- säilytä huoneenlämmössä valolta ja pölyltä suojattuna
- temperointilämpötila 31 astetta
Katso Callebaut suklaan temperointi mikrossa.
Temperointiohje: Kaada osa suklaanapeista muoviseen tai lasilliseen kulhoon ja laita kulho mikroaaltouuniin. Sulata suklaanapit 800-1000W teholla. Jokaisen 15-20 sekunnin jälkeen, ota kulho pois mikrosta ja sekoita hyvin. Toista tätä kunnes pieniä paloja suklaanapeista on vielä nähtävissä. Sekoita suklaa hyvin kunnes kaikki suklaanapit ovat sulaneet. Tee koe: kasta veitsen kärki suklaaseen. Sen pitäisi jähmettyä 3-5 minuutin jälkeen huoneenlämmössä (±20 C).
Ainesosat: sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa,
emulgointiaine: soijalesitiini, luonnollinen vanilja-aromi. Growing Great
Chocolate ainesosat: kaakao. Kaakaopitoisuus 33,6%. Säilytä kuivassa
paikassa, auringonvalolta suojattuna, 12-20 asteeseen välillä.
Ingredienser:
socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. Growing Great Chocolate ingrediens: kakao. Kakaoinnehåll
33,6%. Förvara på en torr plats, skyddad från solljus, mellan 12 och 20 grader.
Ravintoarvot / Näringsvärden per 100g:
Energiaa/ Energi: 2356 kJ (563 kcal)
Rasvaa/ Fett: 36,2 g, josta tyydyttyneitä/ varav mättat 22 g
Hiilihydraatteja/ Kolhydrater: 51 g, josta sokeria / varav sockerarter 50 g
Proteiinia/ Protein: 7,0 g
Suolaa/ Salt: 0,21 g