Haluatko oppia tekemään upean vintagekakun pursotuksineen?
Haluatko oppia tekemään mustan kreemikuorrutteen?
Jos vastasit edes toiseen KYLLÄ, osta tästä itsellesi kurssi ja opi molemmat taidot.
Käymme kurssilla läpi kakun kuorrutuksen, mustan kreemin teon ja värjäyksen sekä erilaiset pursotusvälineet ja pursotustekniikat. Käytämme koristelussa useita erilaisia tyllia eli pursotinteriä. Pääset kokeilemaan millaista on pursottaa liittimen avulla ja ilman. Opit tekemään tasaisen kreemipinnan kakkuun ja kuulet hyviä vinkkejä ylipäätään kakkujen koristeluihin. Pääset kuorruttamaan ja pursottamalla koristelemaan noin 15 hengen korkean kakun. Kakku on valmiiksi täytetty, joten sinulle jää hauskin osuus; koristelu. Katsotaan myös kurssin päätteeksi vinkit erityiskorkean kakun leikkaamiseen.
Kurssilta saat mukaasi koristelemasi, syötävän kakun, joka on kauniissa kakkulaatikossa. Lisäksi kurssin jälkeen sinulle on noin puoli tuntia aikaa yksityiseen shoppailuun. Ainoastaan kurssitoverisi saavat saman edun. Tuusulan myymälä on avoinna vain teille ja saatte sillä ostokerralla 10%:n alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista.
- Kurssi pidetään Tuusulan myymälän keittiötiloissa tiistaina 21.10.2025 klo 18-20.00. Osoite Moukarinkuja 4 c1 04300 Tuusula.
- kurssin kesto 2 tuntia. Saavu ajoissa, kurssi alkaa tasan klo 18.00.
- osta kurssi perjantaihin 17.10. mennessä, jotta pystymme valmistamaan teille tuoreet, koristeltavat kakut
- Kurssin jälkeen sinulla on aikaa n. 20.30 saakka tehdä ostoksia myymälässä.
- saat myymäläostoksista tuolloin 10% extra-alennuksen
- Kurssille mahtuu maksimillaan 7 osallistujaa ja kurssi järjestetään, jos ilmoittautuneita on 4 henkilöä.
- kurssin voi peruuttaa viimeistään perjantaina 17.10, jolloin kurssimaksu palautetaan kokonaan. Mikäli peruutat kurssin perjantain (17.10.) jälkeen, kurssimaksua ei palauteta, mutta paikan voi siirtää/antaa toiselle.
- mikäli kurssi joudutaan peruuttamaan Confetin toimesta, palautetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan.