Syötävällä kakkukuvalla koristelet kakun helposti ja
näyttävästi! Aseta kakkukuva kakun päälle alta löytyvän ohjeen mukaisesti ja
viimeistele koristelu esimerkiksi kermapursotuksilla ja herkullisilla
koristerakeilla.
- muoto A4
pyöreä
- kuvan
halkaisija 20 cm
- sokeripaperia
- saat
halutessasi kuvaan tekstin
Säilytä valmista kakkukuvaa kuivassa,
huoneenlämmössä auringolta ja valolta suojattuna. Kuva säilyy hyvänä noin 1 kk
tilauksesta.
Ainesosat: kasvikuitu,
tärkkelys, sakeuttamisaine (E1422), kosteudensäilyttäjä (E422), aromi,
luontainen aromi, emulgointiaine (E322 (soija), E433), vesi, etanoli,
värit (E102, E110, E122, E133, E151). Saattaa sisältää jäämiä: maitoa ja
sulfiittia. Kakkukuvat valmistetaan tilassa, jossa saatetaan
käsitellä pähkinöitä, gluteenia ja maitotuotteita.
Käyttöohje: voit leikata
kakkukuvan saksilla haluamaasi muotoon. Vältä käsittelyä märillä tai kosteilla
käsillä, ettei väri leviä. Sivele kakun pintaan ohut kerros kermavaahtoa
ja aseta kuva 6-8 tuntia ennen tarjoilua kakun pintaan. Jos käytät voikreemiä
kakkukuvan alla, voit asettaa kakkukuvan kreemin päälle aikaisintaan edellisenä
iltana. Jos haluat kiinnittää kakkukuvan sokerimassan pintaan, käytä kuvan
liimaamiseen pieni määrä elintarvikeliima. Kakkukuva leikkautuu sokerimassan
päällä veitsen avulla.
Älä käytä kakkukupua! Älä käytä
kakkukuvaa liivatetta sisältävillä pinnoilla (hyydykejauheet, mousset,
vaniljakreemijauhe).
Ingredienser: vegetabilisk fiber,
stärkelse, förtjockningsmedel (E1422), fuktighetsbevarande medel (E422), arom,
naturlig arom, emulgeringsmedel (E322 (soja), E433), vatten, etanol,
färgämnen (E102, E110, E122, E133, E151). Kan innehålla spår av: mjölk
och sulfiter. Tårtbilderna tillverkas i utrymmen där det möjligtvis
handskas nötter, gluten och mjölkprodukter.
Bruksanvisning: du kan klippa
bilden med en ren sax. Undvik att röra bilden med våta/fuktiga verktyg eller
händer. Sprid ut ett tunt lager grädde på tårtan och lägg bilden på tårtan
cirka 6-8 timmar innan servering. Använder du smörkräm under tårtbilden
kan du lägga tårtbilden ovanpå krämen tidigast kvällen innan. Om du vill fästa
tårtbilden på sockermassans yta, använd en liten mängd ätbart lim för att limma
fast bilden. Tårtbilden skärs ovanpå sockermassan med en kniv. Använd ingen tät
förvaringslåda/kupa på tårtan! Använd inte bilden på ytor som innehåller
gelatin (moussepulver, mousser, vaniljkrämspulver).
Ravintoarvot/Näringsvärde
per 100 g:
Energiaa/Energi: 1239 kJ (298
kcal);
Rasvaa/Fett:
<0,5 g, josta tyydyttyneitä/varav mättat fett 0,1 g;
Hiilihydraatteja/Kolhydrater:
51 g, josta sokeria/varav sockerarter <0,5 g;
Proteiinia/Protein:
0,1 g;
Suolaa/Salt: 0,18 g