Syötävällä kakkukuvalla koristelet kakun helposti ja
näyttävästi! Aseta kakkukuva kakun päälle alta löytyvän ohjeen mukaisesti ja
viimeistele koristelu esimerkiksi kermapursotuksilla ja herkullisilla
koristerakeilla.
- muoto A4 pyöreä
- kuvan halkaisija 20 cm
- sokeripaperia
- saat halutessasi kuvaan
tekstin
Säilytä valmista kakkukuvaa kuivassa,
huoneenlämmössä auringolta ja valolta suojattuna. Kuva säilyy hyvänä noin 1 kk
tilauksesta.
Ainesosat:
kasvikuitu, tärkkelys, sakeuttamisaine (E1422), kosteudensäilyttäjä (E422),
aromi, luontainen aromi, emulgointiaine (E322 (soija), E433), vesi, etanoli,
värit (E102, E110, E122, E133, E151). Saattaa sisältää jäämiä: maitoa ja
sulfiittia. Kakkukuvat valmistetaan tilassa, jossa saatetaan
käsitellä pähkinöitä, gluteenia ja maitotuotteita.
Käyttöohje:
voit leikata kakkukuvan saksilla haluamaasi muotoon. Vältä käsittelyä märillä
tai kosteilla käsillä, ettei väri leviä. Sivele kakun pintaan ohut kerros
kermavaahtoa ja aseta kuva 6-8 tuntia ennen tarjoilua kakun pintaan. Jos
käytät voikreemiä kakkukuvan alla, voit asettaa kakkukuvan kreemin päälle
aikaisintaan edellisenä iltana. Jos haluat kiinnittää kakkukuvan sokerimassan
pintaan, käytä kuvan liimaamiseen pieni määrä elintarvikeliima. Kakkukuva
leikkautuu sokerimassan päällä veitsen avulla.
Älä käytä kakkukupua! Älä käytä kakkukuvaa liivatetta sisältävillä pinnoilla
(hyydykejauheet, mousset, vaniljakreemijauhe).
Ingredienser:
vegetabilisk fiber, stärkelse, förtjockningsmedel (E1422), fuktighetsbevarande
medel (E422), arom, naturlig arom, emulgeringsmedel (E322 (soja), E433),
vatten, etanol, färgämnen (E102, E110, E122, E133, E151). Kan innehålla spår
av: mjölk och sulfiter. Tårtbilderna tillverkas i utrymmen där
det möjligtvis handskas nötter, gluten och mjölkprodukter.
Bruksanvisning:
du kan klippa bilden med en ren sax. Undvik att röra bilden med våta/fuktiga
verktyg eller händer. Sprid ut ett tunt lager grädde på tårtan och lägg bilden
på tårtan cirka 6-8 timmar innan servering. Använder du smörkräm
under tårtbilden kan du lägga tårtbilden ovanpå krämen tidigast kvällen innan.
Om du vill fästa tårtbilden på sockermassans yta, använd en liten mängd ätbart
lim för att limma fast bilden. Tårtbilden skärs ovanpå sockermassan med en
kniv. Använd ingen tät förvaringslåda/ kupa på tårtan! Använd inte bilden på
ytor som innehåller gelatin (moussepulver, mousser, vaniljkrämspulver).
Ravintoarvot/Näringsvärde per 100 g:
Energiaa/Energi: 1239 kJ (298 kcal);
Rasvaa/Fett:
<0,5 g, josta tyydyttyneitä/varav mättat fett 0,1 g;
Hiilihydraatteja/Kolhydrater:
51 g, josta sokeria/varav sockerarter <0,5 g;
Proteiinia/Protein: 0,1 g;
Suolaa/Salt:
0,18 g