Renshaw sokerimassoilla voit kuorruttaa kakkuja ja tehdä niistä erilaisia koristeita.
- 250g
- värinä keltainen
- soveltuu kakun kuorrutukseen sekä koristeiden valmistukseen
- Sokerimassoja voit värjätä pastaväreillä tai voit myös sekoittaa eri värejä keskenään halutun sävyn saamiseksi.
- Sokerimassoja käsitellessä käytä hieman tomusokeria "jauhona" jolloin massa ei tartu kiinni.
- Sokerimassan pinnalle voit luoda sävyefektejä tomu- ja efektisävyillä tai pinnalle saat upean efektin myös kimallespraylla.
- Elintarvikeliiman avulla saat kiinnitettyä sokerimassaan erilaisia koristeita, sokerimassakukkia, helmiä jne. ja saat myös koristeiden osat kiinni toisiinsa.
- Kakkua päällystäessä laita kakun pintaan ensin ohuelti kermavaahtoa tai voikreemiä, kuorruta sokerimassalla ja viimeistele pinta kauniin tasaiseksi silottajalla.
- Kun säilytät sokerimassalla päällystettyä kakkua jääkaapissa, älä käytä kakkukupua.
- Sokerimassa säilyy avattuna huoneenlämmössä, suojaa se huolellisesti ja tiiviisti niin ettei massa pääse kuivumaan.
Ainesosat:
sokeri, glukoosisiirappi, palmuöljy, väri (E161b), emulgointiaine (E471), kosteudensäilyttäjä (E422), stabilointiaineet (E415, E466), säilöntäaine (E202), aromi. Valmistettu
tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä. Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa.
Ingredienser:
socker, glukossirap, palmolja, färgämne
(E161b), emulgeringsmedel (E471), fuktighetsbevarande
medel (E422), stabiliseringsmedel (E415, E466), konserveringsmedel
(E202), arom. Tillverkad i fabrik som
hanterar nötter. Förvara på en torr och sval
plats.
Ravintoarvot/Näringsvärde per 100g:
Energiaa/Energi: 1727 kJ (3408 kcal);
Rasvaa/Fett: 6,7 g, josta tyydyttyneitä/ varav
mättat fett 3,6 g;
Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 87 g, josta
sokeria/ varav sockerarter 82 g;
Proteiinia/Protein: 0 g;
Suolaa/Salt: 0,03 g