FunCakes isomaltoosilla eli kondiittorinsokerilla teet kauniita kakkukoristeita, kuten jalokiviä, ikkunoita piparkakkutaloihin jouluna, "lasi"-koristeita Halloweenina ja Geodi eli sokerikristalli-/ametistikakkuja kirkkaissa väreissä. Isomaltoosi pysyy kauniin kirkkaana sulatuksen jälkeenkin, kun taas tavallinen sokeri tummuu. Sulatetulla isomaltoosilla voit myös liimata piparkakkutalon osat kiinni tukevasti.
- 750 grammaa
- ei niin makeaa kuin tavallinen sokeri
- sulatettuna väritön, kirkas
- voit värjätä pastaväreillä
- voit maustaa makuaromeilla
Valmistus: Sulata mikroaaltouunissa (noin 700W kuumuutta kestävässä kulhossa) tai kattilassa 170°C asti. Sekoita isomaltoosia 20-30 sekunnin välein, kunnes se on täysin sulanut. Aseta kulho/kattila pieneen määrään kylmää vettä noin 10 sekunnin ajaksi. Isomaltoosi on nyt temperoitu ja voit värjätä ja muotoilla sitä haluamallasi tavalla. HUOM! Sulatettu isomaltoosi on erittäin kuumaa!
Ingredienser: isomalt E953 (100%). För livsmedel. Överdriven användning kan ha en laxerande effekt. Förvaras på en torr plats, skyddat från solljus.
Ravintoarvot /Näringsvärde per 100g:
Energiaa/Energi: 970 kJ (233kcal);
Rasvaa/Fett: 0 g, josta tyydyttyneitä/varav mättat 0 g;
Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 97 g, josta sokeria/varav sockerarter 0 g;
Proteiinia/Protein: 0 g;
Suolaa/Salt: 0 g