Valmistusohje (20-24 muffinssia, 40-48 mini-muffinssia): Käytä huoneenlämpöisiä aineksia. Sekoita 500 g leivontamixiä, 5 kananmunaa (250 g) ja 250 g voita sähkövatkaimella, jossa litteä vispilä noin 4 minuuttia saadaksesi kiinteän taikinan. Laita paperiset muffinivuoat muffinipeltiin. Käytä puolet taikinasta. Lämmitä uuni 1800C asteeseen (kiertoilmauuni 1700C). Paista isot muffinssit noin 18-22 minuuttia, mini-muffinssit noin 12-15 minuuttia.
Ainesosat: sokeri, vehnäjauho, nostatusaineet (E450, E500), emulgointiaine (E472b (palmu, rypsi), glukoosisiirappi (kuivattu), maitojauhe (rasvaton), säilöntäaine (E202), sakeuttamisaine (E415), aromi (maito), väri (E160b (ii)). Saattaa sisältää jäämiä: kananmunaa, maitoa ja lupiinia. Säilytä kuivassa paikassa, auringonvalolta suojattuna.
Tillagning (20-24 st muffins, 40-48 st mini-muffins): Alla ingredienser behöver vara rumstempererade. Blanda 500 g bakmix, 5 ägg (250g) och 250g smör. Vispa på låg hastighet i ca 5-6 minuter till en fast deg. Placera pappersmuffinsbrickorna i muffinsbrickan. Använd halva degen. Värm ugnen till 180°C (varmluftsugn 170°C). Grädda i ugnen i 18 minuter (muffins), i 12-15 minuter mini-muffins.
Ingredienser:\nsocker, vetemjöl, bakpulver (E450, E500), emulgeringsmedel (E472b (palm, raps), glukosssirap (torkades), skummjölkspulver, konserveringsmedel (E202), förtjockningsmedel (E415), arom (mjölk), färgämne (E160b(ii)). Kan innehålla spar av: ägg, mjölk och lupin. Förvaras torr plats, skyddad från direkt solljus.
Ravintoarvot/Näringsvärde\nper 100g:
Energiaa/Energi: 1578 kJ (377 kcal);
Rasvaa/Fett: 1,2 g, josta tyydyttyneitä/varav mättat 0,7 g;
Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 84,3 g, josta sokeria/varav sockerarter 51 g;
Proteiinia/Protein: 5,3 g;
Suolaa/Salt: 0,9 g