Callebautin laadukkaalla belgialaisella suklaalla valmistat upeat makeiset ja käytät helposti myös muussa leivonnassa.
- pakkauksen paino 400g
- resepti N811 tummasuklaa
- sisältää kaakaota vähintään 54,5%
- säilytä huoneenlämmössä valolta ja pölyltä suojattuna
- temperointilämpötila 31-32 astetta
Katso Callebaut suklaan temperointi mikrossa.
Temperointiohje: Kaada osa suklaanapeista muoviseen tai lasilliseen kulhoon ja laita kulho mikroaaltouuniin. Sulata suklaanapit 800-1000W teholla. Jokaisen 15-20 sekunnin jälkeen, ota kulho pois mikrosta ja sekoita hyvin. Toista tätä kunnes pieniä paloja suklaanapeista on vielä nähtävissä. Sekoita suklaa hyvin kunnes kaikki suklaanapit ovat sulaneet. Tee koe: kasta veitsen kärki suklaaseen. Sen pitäisi jähmettyä 3-5 minuutin jälkeen huoneenlämmössä (±20 C).
Ainesosat: kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi,
emulgointiaine: soijalesitiini, luonnollinen vanilja-aromi. Growing
Great Chocolate ainesosat: kaakao. Saattaa sisältää maitoa. Kaakaopitoisuus
vähintään 54,5%. Säilytä kuivassa paikassa, auringonvalolta suojattuna, 12-20 asteeseen välillä.
Ingredienser:
kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin,
naturlig vaniljarom. Growing great chocolate ingredients: : kakao. Kan
innehålla: mjölk. Kakaoinnehåll minst 54,5%. Förvara på en torr
plats, skyddad från solljus, mellan 12 och 20 grader C .
Ravintoarvot / Näringsvärden per 100 g:
Energiaa/ Energi: 2307 kJ (551 kcal)
Rasvaa/ Fett: 36,6 g, josta tyydyttyneitä / varav mättat 22 g
Hiilihydraatteja/ Kolhydrater: 46 g, josta sokeria/ varav sockerarter 43 g
Proteiinia/ Protein: 5,1 g
Suolaa/ Salt: 0,01 g