Syötävällä
kakkukuvalla koristelet kakun helposti ja näyttävästi! Aseta kakkukuva kakun
päälle alta löytyvän ohjeen mukaisesti ja viimeistele koristelu esimerkiksi
kermapursotuksilla ja herkullisilla koristerakeilla.
- muoto A4
pyöreä
- kuvan
halkaisija 20 cm
- sokeripaperia
- saat
halutessasi kuvaan tekstin
Säilytä
valmista kakkukuvaa kuivassa, huoneenlämmössä auringolta ja valolta suojattuna.
Kuva säilyy hyvänä noin 1 kk tilauksesta.
Ainesosat: kasvikuitu,
tärkkelys, sakeuttamisaine (E1422), kosteudensäilyttäjä (E422), aromi,
luontainen aromi, emulgointiaine (E322 (soija), E433), vesi, etanoli,
värit (E102, E110, E122, E133, E151). Saattaa sisältää jäämiä: maitoa ja
sulfiittia. Kakkukuvat valmistetaan tilassa, jossa saatetaan
käsitellä pähkinöitä, gluteenia ja maitotuotteita.
Käyttöohje:
voit leikata kakkukuvan saksilla haluamaasi muotoon. Vältä käsittelyä märillä
tai kosteilla käsillä, ettei väri leviä. Sivele kakun pintaan ohut kerros
kermavaahtoa ja aseta kuva 6-8 tuntia ennen tarjoilua kakun pintaan. Jos
käytät voikreemiä kakkukuvan alla, voit asettaa kakkukuvan kreemin päälle
aikaisintaan edellisenä iltana. Jos haluat kiinnittää kakkukuvan sokerimassan
pintaan, käytä kuvan liimaamiseen pieni määrä elintarvikeliima. Kakkukuva
leikkautuu sokerimassan päällä veitsen avulla.
Älä käytä
kakkukupua! Älä käytä kakkukuvaa liivatetta sisältävillä pinnoilla
(hyydykejauheet, mousset, vaniljakreemijauhe).
Ingredienser: vegetabilisk fiber,
stärkelse, förtjockningsmedel (E1422), fuktighetsbevarande medel (E422), arom,
naturlig arom, emulgeringsmedel (E322 (soja), E433), vatten, etanol,
färgämnen (E102, E110, E122, E133, E151). Kan innehålla spår av: mjölk
och sulfiter. Tårtbilderna tillverkas i utrymmen där det möjligtvis
handskas nötter, gluten och mjölkprodukter.
Bruksanvisning: du kan klippa
bilden med en ren sax. Undvik att röra bilden med våta/fuktiga verktyg eller
händer. Sprid ut ett tunt lager grädde på tårtan och lägg bilden på tårtan
cirka 6-8 timmar innan servering. Använder du smörkräm under tårtbilden
kan du lägga tårtbilden ovanpå krämen tidigast kvällen innan. Om du vill fästa
tårtbilden på sockermassans yta, använd en liten mängd ätbart lim för att limma
fast bilden. Tårtbilden skärs ovanpå sockermassan med en kniv.
Använd ingen tät
förvaringslåda/kupa på tårtan! Använd inte bilden på ytor som innehåller
gelatin (moussepulver, mousser, vaniljkrämspulver).
Ravintoarvot/Näringsvärde per 100
g:
Energiaa/Energi: 1239 kJ (298
kcal);
Rasvaa/Fett:
<0,5 g, josta tyydyttyneitä/varav mättat fett 0,1 g;
Hiilihydraatteja/Kolhydrater:
51 g, josta sokeria/varav sockerarter <0,5 g;
Proteiinia/Protein:
0,1 g;
Suolaa/Salt:
0,18 g