Koristepallo, 10cm

Tuotenro: FSC005

Tuote tilapäisesti loppu.

3,00

  • paketissa yksi (1) pallo, jonka puoliskot irtoavat
  • ohutta muovia
  • pallon halkaisija 10cm

Voit käyttää palloa suklaisten koristeiden valmistamiseen. Suosittelemme käyttämään candy melts-nappeja tai temperoitua suklaata.

Kaada toiseen puolikkaaseen sulaa candy meltsia (n.100g), laita puolikkaat tiukasti kiinni ja ala käännellä palloa niin että candy melts peittää koko pallon. Kääntele pallo ympäriinsä hitaasti muutaman kerran. Varmista vielä ettei yhtään kirkasta kohtaa pallossa näy. Jätä se sitten kuivumaan vaikka lasiin. Voit kääntää palloa hetken päästä vielä kerran, mutta candy melts jähmettyy melko nopeasti. Laita pallo vielä jääkaappiin noin tunniksi.

Irrota pallosta varovasti ensin toinen puolisko ja sitten toinen. Suklaapallo on valmis.

Jos haluat täyttää esim. moussella suklaapallon, irrota ensin vain toinen muovipuolisko pois. Kuumenna sen jälkeen kuuman veden alla esim. iso tylla (suurempi aukko) ja paina varovasti sitä lämmintä tyllaa sitten suklaapalloon. Se sulattaa pienen palan pallosta pois. Säästä se pala, jotta voit suklaapallon täytön jälkeen laittaa sen tarvittaessa vielä siihen päälle. Voit toki laittaa pallon tarjolle niin että tuo aukko jää alas, tarjoilualustaa vasten.

Voit koristella valmiin munan royal icing-kuorrutteella sekä valmiilla sokerikoristeilla.

Pese pallot käsin!


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Koristelumuotit, MAKEIS- JA KONVEHTITARVIKKEET