Syötävällä kakkukuvalla koristelet
kakun helposti ja näyttävästi! Aseta kakkukuva kakun päälle alta löytyvän
ohjeen mukaisesti ja viimeistele koristelu esimerkiksi kermapursotuksilla ja
herkullisilla koristerakeilla.
- muoto A4 pyöreä
- kuvan halkaisija 20 cm
- sokeripaperia
- saat halutessasi kuvaan tekstin
Säilytä valmista kakkukuvaa kuivassa, huoneenlämmössä
auringolta ja valolta suojattuna. Kuva säilyy hyvänä noin 1 kk tilauksesta.
Ainesosat: kasvikuitu, tärkkelys, sakeuttamisaine
(E1422), kosteudensäilyttäjä (E422), aromi, luontainen aromi, emulgointiaine
(E322 (soija), E433), vesi, etanoli, värit (E102, E110, E122, E133,
E151). Saattaa sisältää jäämiä: maitoa ja sulfiittia. Kakkukuvat
valmistetaan tilassa, jossa saatetaan käsitellä pähkinöitä, gluteenia
ja maitotuotteita.
Käyttöohje: voit leikata kakkukuvan saksilla
haluamaasi muotoon. Vältä käsittelyä märillä tai kosteilla käsillä, ettei väri
leviä. Sivele kakun pintaan ohut kerros kermavaahtoa ja aseta kuva 6-8
tuntia ennen tarjoilua kakun pintaan. Jos käytät voikreemiä kakkukuvan alla,
voit asettaa kakkukuvan kreemin päälle aikaisintaan edellisenä iltana. Jos
haluat kiinnittää kakkukuvan sokerimassan pintaan, käytä kuvan liimaamiseen
pieni määrä elintarvikeliima. Kakkukuva leikkautuu sokerimassan päällä veitsen
avulla.
Älä käytä kakkukupua! Älä käytä kakkukuvaa liivatetta
sisältävillä pinnoilla (hyydykejauheet, mousset, vaniljakreemijauhe).
Ingredienser:
vegetabilisk fiber, stärkelse, förtjockningsmedel (E1422), fuktighetsbevarande
medel (E422), arom, naturlig arom, emulgeringsmedel (E322 (soja), E433),
vatten, etanol, färgämnen (E102, E110, E122, E133, E151). Kan innehålla spår
av: mjölk och sulfiter. Tårtbilderna tillverkas i utrymmen där
det möjligtvis handskas nötter, gluten och mjölkprodukter.
Bruksanvisning:
du kan klippa bilden med en ren sax. Undvik att röra bilden med våta/fuktiga
verktyg eller händer. Sprid ut ett tunt lager grädde på tårtan och lägg bilden
på tårtan cirka 6-8 timmar innan servering. Använder du smörkräm
under tårtbilden kan du lägga tårtbilden ovanpå krämen tidigast kvällen innan.
Om du vill fästa tårtbilden på sockermassans yta, använd en liten mängd ätbart
lim för att limma fast bilden. Tårtbilden skärs ovanpå sockermassan med en
kniv. Använd ingen tät förvaringslåda/ kupa på tårtan! Använd inte bilden på
ytor som innehåller gelatin (moussepulver, mousser, vaniljkrämspulver).
Ravintoarvot/Näringsvärde per 100
g:
Energiaa/Energi: 1239 kJ (298
kcal);
Rasvaa/Fett: <0,5 g, josta tyydyttyneitä/varav
mättat fett 0,1 g;
Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 51 g, josta
sokeria/varav sockerarter <0,5 g;
Proteiinia/Protein: 0,1 g;
Suolaa/Salt:
0,18 g