Valmis jauhoseos josta teet helposti maistuvan vohvelitaikinan, lisää joukkoon vain maito, voi sekä kananmunat. Kätevä pitää kaapissa varalla sekä tehdä myös mökillä! Paista vohvelit mini vohveliraudalla
- pussissa 480 g jauhoseosta
- helppo ja nopea valmistaa, lisää joukkoon vain 2 dl maitoa, 2 munaa ja 150 g sulatettua voita
- pussista valmistat noin 15 kpl minivohveleita (halkaisija 11cm)
Valmistusohje (noin 15 vohvelia, ø 11cm): Käytä
huoneenlämpöisiä aineksia. Sekoita 480 g leivontamixiä, 2 kananmunaa, 200 ml
maitoa ja 150 g sulatettua voita. Lämmitä mini-vohvelirauta. Paista vohvelit
kunnes ne ovat kullanruskeita.  
Ainesosat: vehnäjauho, sokeri, nostatusaineet
(perunatärkkelys, E500ii, E334), luontainen vanilja-aromi, suola. Saattaa
sisältää jäämiä: kananmunaa, maapähkinää, soijaa, maitoa, pähkinää ja
seesamia. Säilytä kuivassa paikaassa, auringonvalolta suojattuna. 
Tillagning (ca 15 våfflor,ø 11cm): Alla ingredienser
behöver vara rumstempererade. Blanda 480 g bakmix, 2 ägg, 200 ml mjölk och 250
g smält smör. Värm upp minivåffeljärnet. Grädda våfflorna tills de är
gyllenbruna.
Ingredienser: vetemjöl,
socker, bakpulver (potatisstärkelse, E500ii, E334), naturlig vaniljarom,
salt. Kan innehålla spar av: ägg, jordnötter, soja, mjölk, nötter och
sesam. Förvaras torr plats, skyddad från direkt solljus.  
Ravintoarvot/Näringsvärde per 100 g: 
Energiaa/Energi: 1513 kJ (357 kcal);
Rasvaa/Fett: 1,5 g, josta tyydyttyneitä/varav mättat 0,3 g; 
Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 77 g, josta sokeria/varav sockerarter 22 g; 
Proteiinia/Protein: 7,6 g; 
Suolaa/Salt: 0,77 g