Renshaw sokerimassoilla voit kuorruttaa kakkuja ja tehdä niistä erilaisia koristeita.
- 250g
- värinä pinkki, vaaleanpunainen
- soveltuu kakun kuorrutukseen sekä koristeiden valmistukseen
- Sokerimassoja voit värjätä pastaväreillä tai voit myös sekoittaa eri värejä keskenään halutun sävyn saamiseksi. 
- Sokerimassoja käsitellessä käytä hieman tomusokeria "jauhona" jolloin massa ei tartu kiinni.  
- Elintarvikeliiman avulla saat kiinnitettyä sokerimassaan erilaisia koristeita, sokerimassakukkia, helmiä jne. ja saat myös koristeiden osat kiinni toisiinsa. 
- Kakkua päällystäessä laita  kakun pintaan ensin ohuelti kermavaahtoa tai voikreemiä, kuorruta sokerimassalla ja viimeistele pinta kauniin tasaiseksi silottajalla. 
- Kun säilytät sokerimassalla päällystettyä kakkua jääkaapissa, älä käytä kakkukupua. 
- Sokerimassa säilyy avattuna huoneenlämmössä, suojaa se huolellisesti ja tiiviisti niin ettei massa pääse kuivumaan. 
 
Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi,
palmuöljy, kosteudensäilyttäjä (E422), emulgointiaine (E471), stabilointiaine
(E415, E466), happamuudensäätöaine (E330), väri (E163), säilöntäaine (E202), aromi. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä. Säilytä kuivassa ja
viileässä paikassa. 
 
Ingredienser:
socker, glukossirap, palmolja, fuktighetsbevarande medel (E422),
emulgeringsmedel (E471), stabiliseringsmedel (E415, E466), surhetsreglerande
medel (E330), färgämne (E163), konserveringsmedel (E202), arom. Tillverkad i
fabrik som hanterar nötter.  Förvara på en torr och sval plats. 
 
Ravintoarvot/Näringsvärde
per 100g:
Energiaa/Energi:
1718 kJ (406 kcal);
Rasvaa/Fett: 6,7 g, josta tyydyttyneitä/ varav mättat fett 3,6 g; 
Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 87 g, josta sokeria/varav sockerarter 81 g;
Proteiinia/Protein: 0 g; 
Suolaa/Salt: 0,03 g