Shakkiruutukuviohan siis tulee siitä että päällekkäin olevat kerrokset ja vierekkäiset osiot ovat eriväriset. Monet ovat ulkomaisilla palstoilla valitelleet, että renkaassa ei ole täyttömäärän merkkiä, koska kun renkaan kerran nostaa ylös, ei taikinaosioihin pysty enää lisäilemään. Toisena haittapuolena on tuntunut olevan, että taikina saattaa livahtaa renkaan alta ja sekoittua täten toiseen osioon. Tämä on kertaalleen tapahtunut itsellekin. Tähän pulmaan neuvoisin tekemään taikinasta vähän jämäkämpää, ja olemaan huolellinen kun renkaita täyttää. Itsellä on kokeilut vielä meneillään näiden kahden ongelman tiimoilta, mutta muutoin olen kyllä erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Tavallisen suomalaisen sokerikakkupohjan tekoon tämä ei välttämättä käy, sillä yleensä amerikkalaiset kakkuohjeet tuottavat huomattavan paljon tiiviimpää ja jämäkämpää kakkua, ellei kyse ole ns. chiffon-kakuista. Joita en siis tällä suosittelisi tekemän.
Loistava käyttäjältä Anonyymi päiväys: 7.4.2014
Ostin kyseisen kakkuvuuan jo vuonna 2009, jonka jälkeen on ollut käytössä useampaan otteeseen. Hieno shakkiruutu tulee, kun muistaa tehdä käänteisenä pohjat, eli esim. Kaksi niin, että reuna ja sisäympyrä vaaleaa, väliympyrä tummaa ja yksi niin, että reuna ja keskus tummaa, väliympyrä vaaleaa. Alimpana pohjana toinen kahdesta, keskelle yksinäinen käänteinen ja päälle toinen kahdesta. Loistava! Kyllä on moni ystävä ja sukulainen ollut huuli pyöreänä kun kakkua on leikannut... :)