Seikkailijat - digitaalinen juhlapaketti

Tuotenro: con100233

LOPPU Verkkokauppa

LOPPU Tuusulan Myymälä

LOPPU Vantaan Myymälä

LOPPU Pirkkalan Myymälä

Hinnat voivat vaihdella myymälöittäin

15,99
(Hinta verkkokaupassa)
Käytettävissä olevat toimitustavat: Rahti, Nouto Tuusulan varastosta, Nouto Tuusulan myymälästä (1-2 arkipäivää), Nouto Vantaan myymälästä (3-6 arkipäivää), Nouto Pirkkalan myymälästä (3-6 arkipäivää), Rahti FR, Helium rahti (toimitetaan perille), Pienrahti, PostNord Noutopiste toimitus, PostNord Kotiinkuljetus

Hyppää mukaan Seikkailijat-juhliin, joissa kilpailijoita koetellaan erilaisissa nopeutta, oivaltamista, ketteryyttä ja voitontahtoa vaativissa heimo- ja yksilökilpailuissa. Kuka pystyy selviytymään tehtävistä parhaiten, kuka löytää amuletin, kenet kruunataan vuoden Seikkailijaksi? Nämä Selviytyjät-henkiset juhlat sopivat parhaiten ulkona järjestettäviksi. Sopiva kilpailijoiden määrä on 6-8 henkilöä. Järjestä Seikkailijat-juhlat lapsille helposti digitaalisen juhlapaketin avulla!

SEIKKAILIJATJUHLAPAKETIN KUVAUS

Digitaalinen paketti sisältää yli 30-sivuisen juhlaoppaan valmiine ohjelma-, koristelu- ja tarjoiluehdotuksineen sekä tulostettavan koristelupaketin. Voit hyödyntää paketin sellaisenaan tai muokata sitä juhliisi sopivaksi. Saat paketin tilaamisen jälkeen seuraavana arkipäivänä käyttöösi ja voit aloittaa juhliin valmistautumisen! Juhlapaketissa löytyy kuusi erilaista tehtäväehdotusta juhliin sekä niihin tarvittavat tulostettavat tarvikkeet. Paketin avulla järjestät mukaansatempaavat juhlat lapsille vaivattomasti kotona.

Digitaalinen juhlapaketti koostuua kahdesta osiosta, ohjelmaoppaasta ja tulostettavista koristeluista.

OHJELMAOPPAAN SISÄLTÖ

– Ohjelma: ehdotukset lasten Seikkailijat-juhlien ohjelmasta, kuvaus jokaisesta aktiviteetista ja mahdollisista esivalmisteluista. Aktiviteetit: Suojan rakennus, heimojako, vesipostin kirous, kadonneet esineet, tasapainoilua tukilla, toteemin kosto ja heimoneuvosto. Mukana myös kaksi bonustehtävää.
– Tarjoilu: Juhlien helpot tarjoiluideat ja teemaan sopivat nimiehdotukset tarjoiluille.
– Juhlatunnelma: Ideat juhlien koristeluun sekä ohjeet tulostettavien juhlakoristeiden käyttöön.

TULOSTETTAVAT KORISTELUT

– teeman mukainen kutsukortti (voit myös täydentää kutsun kokonaan digitaalisessa muodossa ja lähettää sen vastaanottajille whatsapilla tai sähköpostilla)
– tervetuloa-kyltti
– Seikkailijat-saaren ohjelmakartta
– tarjoilupöydän kyltti (Tiki Bar)
– aktiviteettikyltit
– nimikyltit
– ruokakyltit
– kakkukoristeet
– sapluuna karkkiarkkille
– yleinen viiri + heimoviirit
– heimojen rannekkeet
– toteemikuvat wc-paperirullaan ja viinipullon korkkiin
– juomapulloetiketit (sopii 0,33l ja 0,5l virvoitusjuomapulloon)
– muffinssikääre
– diplomipohja

TULOSTETTAVAT AKTIVITEETTIEN TARVIKKEET

– Kadonneiden esineiden ohje- ja ratkaisukortit
– Koottavan palapelin kuvat
– Sana-arvoituksen pohja ja kirjaimet
– Heimoneuvoston äänestyslipukkeet
– Bonustehtävien setelit ja tekstikortti

MIKSI DIGITAALISET SEIKKAILIJAT-JUHLAT LAPSILLE?

– valloitat vieraat teemaan sopivalla kutsukortilla ja juhlan teemaan sopivilla tehtävillä ja koristeluilla
– säästät selvää rahaa; tulostat mitä tarvitset ja niin paljon kuin tarvitset. Myös tapahtuman aktiviteetit saat pystyyn pienellä budjetilla ja vaivattomasti kotoa löytyvistä tavaroista.
– nimi- ja ruokakylttien ja kutsukortin tekstit ovat editoitavissa. Voit myös halutessasi vaihtaa tekstien fonttia ja väriä.
– valkoinen paperi riittää tulostettavien pohjaksi
– saat digitaalisen juhlapaketin käyttöösi nopeasti, ei postikuluja. Linkki tuotteisiin tulee viimeistään seuraavana arkipäivänä sinulle sähköpostiisi.

Juhlien kesto ohjelman ja ruokailun kanssa on noin 2h. Bonustehtävien kanssa hiukan pidempi. Suositeltava osallistujamäärä 6-8 henkilöä, mutta juhlat voi pitää myös pienemmälle tai suuremmallekin porukalle ohjeita soveltaen. Juhlien valmisteluihin on hyvä käyttää aikaa vähintään neljä tuntia. Nopeammallakin tahdilla saat juhlat pystyyn, mutta keskity silloin ohjelmaan ja tarjoilujen esillepanoon.

Selaa tätä tuoteryhmää: Seikkailijat