Renshaw Pro sokerimassoilla voit kuorruttaa kakkuja ja tehdä niistä erilaisia koristeita.
-
sokerimassoja voit värjätä pastaväreillä tai voit myös sekoittaa eri värejä keskenään halutun sävyn saamiseksi.
-
Sokerimassoja käsitellessä käytä hieman tomusokeria "jauhona" jolloin massa ei tartu kiinni.
-
Sokerimassan pinnalle voit luoda sävyefektejä tomu- ja efektisävyillä tai pinnalle saat upean efektin myös kimallespraylla.
-
Elintarvikeliiman avulla saat kiinnitettyä sokerimassaan erilaisia koristeita, sokerimassakukkia, helmiä jne. ja saat myös koristeiden osat kiinni toisiinsa.
-
Kakkua päällystäessä laita kakun pintaan ensin ohuelti kermavaahtoa tai voikreemiä, kuorruta sokerimassalla ja viimeistele pinta kauniin tasaiseksi silottajalla.
-
Kun säilytät sokerimassalla päällystettyä kakkua jääkaapissa, älä käytä kakkukupua.
-
Sokerimassa säilyy avattuna huoneenlämmössä, suojaa se huolellisesti ja tiiviisti niin ettei massa pääse kuivumaan.
Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, palmuöljy, kosteudensäilyttäjä (E422), emulgointiaine (E471), stabilointiaine (E413), säilöntäaine (E202), aromi, väri (E133). Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä(mantelia). Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa.
Ingredienser: socker, glukossirap, palmolja, fuktighetsbevarande medel (E422), emulgeringsmedel (E471), stabiliseringsmedel (E413), konserveringsmedel (E202), arom, färgämne (E133).Tillverkad i fabrik som hanterar nötter (mandel). Förvara på en torr och sval plats.
Ravintoarvot/Näringsvärde per 100g:
Energiaa/Energi: 1669KJ (394 kcal)
Rasvaa/Fett: 4,2g, josta tyydyttyneitä/ varav mättat fett 2,5g
Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 89,4 g, josta sokeria/ varav sockerarter 87.9g
Proteiinia/Protein: 0 g
Suolaa/Salt: 0,g
HUOM! Parasta ennen: 05/2023