Juhlatarvikkeet

Juhlatarvikkeet juhliin ja tapahtumiin

Tervetuloa juhlatarvikkeiden maailmaan, jossa mielikuvitus pääsee valloilleen ja pääset toteuttamaan unelmiesi juhlat. Juhlatarvikkeet ovat avainasemassa juhlien muuttamisessa unohtumattomiksi hetkiksi täynnä väriä, iloa ja tunnelmaa. Niiden avulla voit luoda juuri haluamasi teeman, korostaa juhlan henkeä ja lisätä näyttäviä yksityiskohtia, jotka tekevät juhlistasi ikimuistoisen. Olipa kyse minkä tahansa juhlan viettämisestä, juhlatarvikkeet tarjoavat sinulle loputtomasti mahdollisuuksia luoda juuri haluamasi tunnelma ja ilmapiiri.

Valikoimastamme löydät niin romanttiset juhlatarvikkeet häihin, kuin valmiit juhlasetit helpottaaksesi juhlien järjestämistä. Vai onko suunnitelmissasi kenties järjestää teemajuhlat, joissa vieraat voivat pukeutua suosikkielokuvansa hahmoiksi? Valitse teemaan sopivat juhlatarvikkeet, kuten koristeet, tarjoiluastiat ja asusteet. Halutessasi korostaa tiettyä väriä tai tehostetta, voit valita juhlatarvikkeet väriteeman mukaisesti. Esimerkiksi värikkäät kertakäyttöastiat ja servetit luovat räiskyvän ja iloisen ilmapiirin. Näyttävät yksityiskohdat tekevät juhlistasi erottuvan. Ripoteltava confetti luo haluttua teemaa, kauniit tekokukkasomisteet tilan eri kohdissa luovat lämpimän tunnelma ja katosta riippuvat juhlavalot valaisevat juhlatilaa näyttävästi.

Laajasta valikoimastamme löydät juhlatarvikkeet juhliin kuin juhliin, olipa kyseessä sitten syntymäpäiväjuhlat, häät, valmistujaiset tai mikä tahansa muu tilaisuus. Juhlatarvikkeillamme koristelet juhlistasi entistäkin ikimuistoisemmat.

Juhlatarvikkeet koristeluun ja somistukseen

Laaja valikoimamme erilaisia juhlatarvikkeita tarjoavat loputtomasti mahdollisuuksia luoda juhlatilasta juhlava ja tunnelmallinen kokonaisuus. Erilaisten koristeiden ja somisteiden avulla luot juhliin persoonallisuutta ja halutun ilmapiirin. Valikoimastamme löydät juhlatarvikkeita monenlaisiin tarpeisiin.

Bannerit, köynnökset ja lippunauhat ovat mainio tapa luoda juhlatilaan juhlavaa tunnelmaa ja korostaa juhlan teemaa. Ripusta värikkäitä bannereita seinille, sekä asettele kauniita kukkaköynnöksiä tasoille ja niiden reunoille. Lippunauhat ja viirinauhat ovat perinteikäs tapa tuoda haluttua teemaa juhliin. Nämä tuotteet ovatkin usein niitä ensimmäisiä asioita, joita vieraat näkevät saapuessaan juhliin.

Serpentiinit ovat hauska ja perinteinen tapa lisätä juhlatunnelmaa. Ripottele serpentiinejä pöydille, tuoleille tai roikkumaan ja tuot väriä juhliisi. Löydät serpentiinejä useissa eri väreissä, sekä mattana, että metallinhohtoisina.

Ripoteltava confetti on loistava tapa lisätä ripaus juhlavuutta ja iloa tilaisuuteen. Ripottele sitä pöytien päälle tai kattauksen ympärille luomaan hauskaa ja eloisaa tunnelmaa. Löydät ripoteltavaa confettia useissa eriväreissä ja muodoissa.

Tekokukkasomisteet tuovat juhlatilaan kauniin ja elävän ilmeen ilman huolta kuihtuvista kukista. Koristele tila upeilla tekokukkasomisteilla, jotka luovat juuri haluamasi tunnelman ja teeman. Voit käyttää näitä esimerkiksi kattauksen koristelemiseen tai ripustaa ne seinälle.

Oviverhot ja kuvaustaustat ovat loistava tapa luoda juhlatilaan viimeistelty ilme ja tarjota vieraille hauskoja valokuvahetkiä. Ripusta oviverho esimerkiksi juhlatilan sisäänkäyntiin, jolloin vieraat astuvat näyttävästi sisälle juhlatilaan tämän läpi kulkiessaan. Voit hieman aukaista oviverhoa valmiiksi sivuille, jolloin sen läpi kulkeminen helpottuu. Valitse valikoimastamme teemaan sopiva oviverho tai kuvaustausta, joka toimii upeana taustana yhteiskuville. Meiltä löydät myös valokuvausrekvisiitat eri teemoissa.

Honeycombs, paperilyhdyt ja pom poms ovat iloisia ja värikkäitä koristeita, jotka tuovat juhlatilaan hauskaa ilmettä. Leijuessaan juhlatilassa ne ovat jopa taianomaisia. Paperilyhdyt luovat valaisevaa tunnelmaa hämärtyvään juhlatilaan. Löydät myös honeycomb paperikoristeita niin pyöreinä, kuin muissakin muodoissa, kuten pupuina. Tutustu erikseen myös pom poms, paperisuusukkeet ja muut roikkuvat koristeet.

Organzat ja satiininauhat ovat elegantteja ja tyylikkäitä koristeita, jotka lisäävät juhlatilan ilmeeseen ripauksen luksusta. Käytä nauhoja esimerkiksi tuolien koristeluun tai pöytäliinojen somistamiseen. Voit käyttää näitä paketoinnissa ja tuotteiden kiinnittämiseen. Organzakankaista ja satiininauhoista valmistat myös ruusukkeita ja rusetteja juhliisi.

Personoitavat tuotteet, kuten viirinauhat, ilmapallot, kakkukoristeet ja erilaiset tekstitarrat tekevät juhlasta entistä persoonallisemman ja ikimuistoisemman. Näihin tuotteisiin muodostat helposti esimerkiksi haluamasi sanoja. Personoitavilla tuotteilla yllätät juhlavieraasi varmasti.

Tähtisädetikut, juhlavalot ja kynttilät luovat lämmintä tunnelmaa syksyn ja talven juhliin. Ne tuovat mukanaan valoa ja loistoa, joka kutsuu meitä yhteen nauttimaan toistemme seurasta ja juhlan ilmapiiristä. Tähtisädetikkujen avulla saat myös näyttävän säkenöiviä kuvia illan hämärässä.

Meiltä löydät myös muut juhlatarvikkeet. Haluatko tehdä juhlastasi makean? Kokeile koristeellisia makeisseiniä, jotka ovat täydellinen herkkunurkkaus niin lapsille, kuin aikuisillekin. Voit myös leikitellä erilaisilla sabluunoilla koristellessasi herkkuja ja muita juhlatarvikkeita luodaksesi juuri haluamasi ilmeen. Akryylilevyihin koristelet haluamiasi tekstejä tai kuvioita. Tämän lisäksi löydät puhalluspillejä ja holi-värijauheita, jotka tuovat juhlaasi iloisen ja leikkisän tunnelman. Holi-värijauheet ovat suosittuja etenkin festareilla. Tutustu muihin festarit-tuotteisiin täältä. Lisäksi löydät useita erilaisia pöytäkoristeita esimerkiksi eläinaiheisina.

Juhlatarvikkeet näyttävään kattaukseen

Kattausvälineet luovat pohjan juhlien herkulliselle tarjoilulle. Juhlakattaus on monesti iso osa juhlien koristelua ja tapa viestiä juhlien teemaa. Olipa kyseessä sitten teemajuhla, vuosijuhla, rennompi illanvietto tai lastensynttärit, oikeilla kattaustuotteilla tarjoilet leivonnaiset ja muut herkut juhliin sopivasti.

Tarjoiluastiat, -boksit ja -kartiot ovat käytännöllisiä ja monikäyttöisiä tarvikkeita, jotka helpottavat ruokien ja herkkujen tarjoilua. Tarjoilukulhoihin valmistat maistuvat jälkiruoat ja donitsiseinä tuo koristellut donitsit hienosti esille. Valitse sopivat astiat ja boksit, joista tarjoilet herkut tyylikkäästi.

Kakkutarjottimet eli kakkuvadit soveltuvat juhlakakkujen ja muiden leivonnaisten tarjoiluun. Kakkutarjottimia löydät useissa eri väreissä ja koissa. Kakut ovat usein juhlapöydän keskipisteitä, joten niiden näyttävään esillepanoon on syytäkin panostaa.

Koriste- ja sekoitustikut ovat pieniä yksityiskohtia, jotka tekevät juhlien tarjoilusta erityisen houkuttelevan. Koristele leivonnaiset ja cocktailit värikkäillä ja tyylikkäillä koristetikuilla. Voit merkitä cocktail-tikkujen avulla tuotteita värikoodein tai tuoda haluttua teemaa teemakoristetikuilla leivonnaisten pinnalle.

Paikkakortit ovat tärkeitä varsinkin suuremmissa tilaisuuksissa. Valitse kauniit paikkakortit, jotka sopivat juhlan teemaan ja auttavat vieraita löytämään paikkansa juhlapöydässä. Paikkakortit ovat käytettyjä esimerkiksi häissä. Tutustu laajemmin häät-valikoimaamme täältä.

Kertakäyttöastiat ovat kätevä vaihtoehto juhlien tarjoiluun ja siivoukseen. Kertakäyttöastioillamme tuot haluttua teemaa juhliisi. Kestävät ja tyylikkäät kertakäyttöastiat tarjoavat kätevän ratkaisun ruokien tarjoiluun ja valtavaan tiskivuoreen. Servetit ja kertakäyttöastiat löydät useissa eri teemoissa, olipa ajatuksissa vaikkapa elokuva- tai väriteema. Löydät myös erikseen kertakäyttömukit ja kertakäyttölautaset.

Tutustu myös aterimet valikoimaamme. Meiltä löydät kakkulapiot, salaattiottimet, sekä ekologiset puiset aterimet.

Juomapillit ovat hauska ja käytännöllinen lisä juhlajuomien tarjoiluun. Valitse juomapillit haluamassasi värissä ja tarjoile juomat raikkaasti. Juomat värjäät kätevästi haluamaasi väriin elintarvikeväreillä.

Pöytä- ja kaitaliinat luovat juhlapöydälle tyylikkään pohjan, jonka päälle rakentaa näyttävä kattaus. Valitse juhlan teemaan sopivat pöytä- ja kaitaliinat, jotka luovat kauniin taustan herkulliselle tarjoilulle ja viihtyisälle yhdessäololle.

Näiden juhlatarvikkeiden avulla voit luoda kauniin, käytännöllisen ja viehättävän kattauksen juhliisi. Tutustu laajaa valikoimaamme ja luo unelmiesi kattaus.

Juhlatarvikkeet juhla-aktiviteetteihin

Juhlatarvikkeet erilaisiin aktiviteetteihin ja hauskanpitoon. Nämä tuotteet tarjoavat hauskoja tapoja piristää juhlia ja saada vieraat osallistumaan juhlatunnelman luomiseen. Confettitykit tuovat naurua, ääntä ja väriä tilaisuuteen, kun taas valokuvausrekvisiitat mahdollistavat hauskojen valokuvamuistojen tallentamisen. Pinjatat tuovat jännitystä ja yllätyksiä lastenjuhliin. Asusteet ja siirtotatuoinnit viimeistelevät juhla-asun. Näiden juhlatarvikkeiden avulla voit luoda unohtumattomia hetkiä, joita vieraasi muistelevat pitkään.

Confettitykit ovat juhlien ehdottomia suosikkeja, jotka tuovat iloa ja riemua juhliin. Anna vieraille mahdollisuus osallistua juhlatunnelman luomiseen puhkaisemalla confettitykkejä sopivissa hetkissä. Valitse värikkäitä ja hauskoja confettitykkejä, jotka lisäävät iloa ja väriä juhlintaan. Confettitykin avulla voit toivottaa vieraat tervetulleeksi ja juhlat virallisesti alkaneeksi.

Asusteet ovat loistava tapa korostaa teemaa, piristää juhlia ja lisätä niiden hauskuutta. Valikoimastamme löydät olkanauhat, juhla- ja teemahatut, hiuspannat, kasvonaamiot, ammatteihin liittyvät asusteet, sekä kruunut ja tiarat.

Pinjatat ovat hauska ja jännittävä aktiviteetti erityisesti lastenjuhlissa, mutta ne sopivat myös aikuisten juhliin. Täytä pinjata herkuilla ja pienillä lahjoilla, ripusta se ylös ja anna vieraiden yrittää rikkoa se. Pinjatasta irtoavat yllätykset tuovat iloa ja jännitystä juhliin. Muista kuitenkin varata riittävästi tyhjää tilaa pinjatan ympärille, kun sitä yritetään rikkoa.

Siirtotatuoinnit ovat väliaikaisia tatuointeja, jotka kuluvat pois. Siirtotatuoinnit antavat vieraille mahdollisuuden ilmaista itseään ja koristella itseään väliaikaisilla kuvilla ja kuvioilla. Valikoimastamme löydät siirtotatuointeja useissa eri suosikki teemoissa. Tutustu valikoimaamme ja löydä omat suosikkisi.

Juhlatarvikkeilla koristelet juhlasi ja luot hauskaa yhdessä tekemistä. Tutustu verkkokauppamme laajaan valikoimaan tai vieraile myymälässämme saadaksesi lisää inspiraatiota juhliisi!

Juhlatarvikkeet koristeluun ja juhlintaan Confetilta

Meiltä löydät laajan valikoiman juhlatarvikkeita juhliin kuin juhliin, olipa kyseessä sitten syntymäpäivät, häät, yritystapahtumat tai muut juhlalliset tilaisuudet. Tarjoamme korkealaatuisia juhlatarvikkeita edulliseen hintaan. Valikoimamme kattaa kaiken tarvittavan juhliin ja tunnelman luomiseen. Juhlaleivonnaisia valmistaessasi tutustu myös leivontatarvikkeisiimme ja elintarvikkeisiimme. Nopean toimituksen ansiosta voit suunnitella juhlasi huoletta ja luottaa siihen, että tarvikkeet saapuvat ajoissa. Juhlien järjestäminen on helppoa ja hauskaa kanssamme!

Voit tutustua laajaan valikoimaamme helposti verkkokaupassamme milloin tahansa tai tulemalla tutustumaan tuotteisiin myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään valitsemaan juuri sinun juhliisi sopivat tarvikkeet ja antavat vinkkejä juhlien järjestämiseen. Olemme täällä varmistaaksemme, että juhlistasi tulee unohtumattomia!