- 100 g 
- makuna suklaa
- muovirasiassa
- säilytä kuivassa ja valolta suojattuna
Valmiilla hyydykejauheella valmistat maukkaan täytteen kakkuihin ja leivoksiin. Voit myös pursotella koristeita esim. ruusuja hyydykejauhekermalla.
Käyttöohje: Vatkaa 5dl kermaa vaahdoksi. Sekoita hyydykejauhe (100g) 1,25 dl:n kylmää vettä ja kaada se kermavaahdon joukkoon. Käytä heti.
Ainesosat: sokeri, vähärasvainen kaakaojauhe (24,9%),
liivate (nauta), muunneltu tärkkelys (E1414), aromi. Säilytä kuivassa paikassa.
Annostus: 100 g jauhe sekoitetaan 125 g veteen ja sen jälkeen 1/2 l kermaan. 
Ingredienser:
socker, fettreducerat kakaopulver, gelatin (nötkött), modifierad stärkelse (E1414), arom. Förvara på en torr plats. Dosering: 100 g pulver blandas med 125 g
vatten och 1/2 l grädde. 
Ravintoarvot / Näringsvärde per 100 g:
Energiaa/Energi: 1593 kJ (376 kcal); 
Rasva/Fett: 2,7 g, josta tyydyttyneitä/varav mättat fett 1,7 g; 
Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 71 g, josta sokeria/varav sockerarter 64 g; 
Proteiinia/Protein: 13 g; 
Suola/Salt: 0,08 g