Valmistusohje (20-24\nmuffinssia, 40-48 mini-muffinssia): Käytä huoneenlämpöisiä aineksia. Sekoita\n500 g leivontamixiä, 5 kananmunaa (250 g) ja 250 g voita sähkövatkaimella,\njossa litteä vispilä noin 4 minuuttia saadaksesi kiinteän taikinan. Laita\npaperiset muffinivuoat muffinipeltiin. Käytä puolet taikinasta. Lämmitä uuni\n1800C asteeseen (kiertoilmauuni 1700C). Paista isot\nmuffinssit noin 18-22 minuuttia,\nmini-muffinssit noin 12-15 minuuttia.
Ainesosat: sokeri, vehnäjauho,\nnostatusaineet (E450, E500), emulgointiaine (E472b (palmu, rypsi),\nglukoosisiirappi (kuivattu), maitojauhe (rasvaton), säilöntäaine (E202),\nsakeuttamisaine (E415), aromi (maito), väri (E160b (ii)). Saattaa\nsisältää jäämiä: kananmunaa, maitoa ja lupiinia. Säilytä\nkuivassa paikaassa, auringonvalolta suojattuna.
Tillagning (20-24 st muffins, 40-48 st\nmini-muffins): Alla ingredienser behöver vara rumstempererade. Blanda 500 g\nbakmix, 5 ägg (250g) och 250g smör. Vispa på\nlåg hastighet i ca 5-6 minuter till\nen fast deg. Placera pappersmuffinsbrickorna i muffinsbrickan. Använd halva\ndegen. Värm ugnen till 180°C (varmluftsugn 170°C). Grädda i\nugnen i 18 minuter (muffins), i 12-15 minuter mini-muffins.
Ingredienser:\nsocker, vetemjöl, bakpulver (E450, E500), emulgeringsmedel (E472b (palm,\nraps), glukosssirap (torkades), skummjölkspulver,\nkonserveringsmedel (E202), förtjockningsmedel (E415), arom (mjölk), färgämne (E160b\n(ii)). Kan innehålla spar av: ägg, mjölk och lupin. Förvaras\ntorr plats, skyddad från direkt solljus.
Ravintoarvot/Näringsvärde\nper 100g:
Energiaa/Energi:\n1578 kJ (377 kcal);
Rasvaa/Fett: 1,2 g, josta tyydyttyneitä/varav\nmättat 0,7 g;
Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 84,3 g, josta\nsokeria/varav sockerarter 51 g;
Proteiinia/Protein: 5,3 g;
\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n
Suolaa/Salt: 0,9 g