Valmistusohje: Käytä huoneenlämpöisiä aineksia. Sekoita 500g\nleivontamixiä, 3 kananmunaa (150 g) ja 250 sulatettua voita sähkövatkaimella,\njossa litteä viispilä, noin 5 minuuttia \nsaadaksesi kiinteän taikinan. Lämmitä uuni 1600C asteeseen\n(kiertoilmauuni 1400C). Voitele vuoka (20x20 cm) tai laita\nleivinpaperi ja kaada taikina vuokaan. Paista noin 35 minuuttia. Anna jäähtyä\nritilälle ja laita jääkapissa tekeytymään noin 2 tuntia.
Ainesosat:\nsokeri, vehnäjauho, kaakaojauhe (rasvaton), luontainen aromi, suola,\nemulgointiaine (E471 (palmu)). Saattaa sisältää jäämiä: kananmunaa, soijaa,\nmaitoa ja lupiinia.
Tillagning: Alla ingredienser behöver vara rumstempererade. Blanda 500 g bakmix, 3 ägg (150 g) och 250 g smält smör. Vispa på låg hastighet i ca 5 minuter till en fast deg. Värm ugnen till 160°C (varmluftsugn 140°C). Häll smeten i en smord bakform fyrkantig bakform, ca 20 x 20 cm. Grädda kakan i mitten av ugnen i 35 minuter. Låt svalna\npå galler och ställ in i kylen för att stelna i ca 2 timmar.
Ingredienser: socker, vetemjöl, kakaopulver (skumm), naturlig arom, salt, emulgeringmedel (E471 (palm)). Kan innehålla spår av: ägg, soja, mjölk och lupin.
Ravintoarvot/Näringsvärde\nper 100g:
Energiaa/Energi:\n1593 kJ (380 kcal);
Rasvaa/Fett: 1,9 g, josta tyydyttyneitä/varav mättat fett 1,1 g;
Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 82 g, josta sokeria/varav sockerarter 63 g;
Proteiinia/Protein: 5,2 g
\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n
Suolaa/Salt: 0,5 g