117007-4

Product no.: 117007-4

Out of stock Webshop

Prices may vary by store

4.90
(Price online)
Available delivery methods: Rahti Tukku, Nouto Tuusulan varastosta, Nouto Tuusulan myymälästä, Nouto Vantaan myymälästä (3-6 arkipäivää), Nouto Pirkkalan myymälästä (3-6 arkipäivää), Rahti FR, Helium rahti (toimitetaan perille), Pienrahti, PostNord MyPack Collect, PostNord MyPack Home

Customer ratings for 117007-4

Number of ratings: 3
Average rating: 2.7
Hieno kuva
from on 10/11/2016
Kuva oli helppo laittaa ja se asettui hyvin kuuden tunnin aikana kakun päälle. Kuva oli hieno ja sitä ihailtiin kovasti. Hieman vaikea leikata mutta tavallisella kakkulapiolla onnistui kyllä. Olen tosi tyytyväinen :)
huonolaatuisia
from on 03/05/2015
kuvassa oli halkeama, jonka huomasin siinä vaiheessa kun asetin sen kakun päälle. Joten en ole tyytyväinen. Jos olisin hiushalkeaman huomannut ennen kakkuun laittoa niin olisin palauttanut kyseisen tuotteen. Tilasin kaksi kakkukuvaa ja kummassakin oli halkeama.Tein kakut tilaukseen, niin en tiedä sitten miten on juhlapaikalla sujunut. Mutta tilaaja huomautti myös hiushalkeamasta, ja jouduin tiputtamaan kakun hintaa. Eli pettynyt olen. En tilaa vastaisuudessa.
aika haasteellinen
from on 26/10/2014
Kuva on tosi vaikea leikata vaikka oli ollut kakun päällä yön yli niinkuin ohjeessa sanotaan .Sakset kädessä avustettiin vieraita ,että saatiin kuva pysymään kakun päällä se kun tarkertui kakkulapioon ja luisui pois kerman päältä.

All incoming ratings are posted by actual shop visitors / webshop customers and their content is checked by the operator by means of a visual inspection.

Customers who bought this product also bought

conf3
11.99 *
*
(Price online)

Browse this category: Hämähäkkimies