Vuoan erittäin korkea laatu takaa tasaisen kohoamisen ja kypsymisen, tasaisen värin ja rapean pinnan sekä erittäin yksityiskohtaisen kuvioinnin.
Laadukkaan pintakäsittelyn ansiosta kakku irtoaa vuoasta ilman perinteistä korppujauhoitusta mutta suosittelemme voitelua voilla sekä kevyttä jauhoitusta vehnäjauhoilla. Älä käytä vuokasprayta.
Kakku myös kypsyy vuoassa nopeammin, joten käytä hieman alhaisempaa lämpötilaa sekä anna kakun jäähtyä noin 15 minuuttia vuoassa ennen kumoamista.
Upea kuviointi. Kaukut paistuvat hyvin ja tasaisesti. Leivitetään vehnäjauholla ja voilla. Ei tartu. Hinnakas, mutta on sen arvoinen.
Kaikki saapuvat arviot ovat kaupan todellisten kävijöiden / verkkokaupan asiakkaiden lähettämiä, ja operaattori tarkistaa niiden sisällön silmämääräisesti.
Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös